2015. szeptember 21., hétfő

Autumn Book Tag


Sziasztok! Újabb book taggel jelentkezem, ezúttal az évszakhoz kapcsolódó témával. Természetesen, mint az esetek többségében, most is a Kis könyves bloggerekkel töltöttem ki a kérdéssort, az ő válaszaikat megtalálhatjátok a lenti linkeken.
Ha esetleg van szabad fél percetek, kíváncsi lennék, Ti milyen válaszokat adnátok az alábbi kérdésekre? Ezt nyugodtan megtehetitek kommentben, chaten, vagy akár email-ben is. J

1.)Mit szeretsz legjobban az őszben?
Hogy kezdődik az iskola, újra látom az osztálytársakat és végre megint lesz egy rendszer az életemben. Lehet fújolni és stréberezni, de én egyszerűen nem bírom azt a szintű semmittevést, ami nyáron van. Mondjuk, az tény, hogy akkor sokkal több időm van olvasni...

2.)Melyik az a könyv, ami emlékeztet az iskolás napjaidra?
Még mindig a suli padjait koptatom, de amúgy a tipikus, egyszerolvasós gimis sorozatok, mint például Maros Edit Hűvösvölgyi suli sorozata, vagy Leiner Laura hírhedt Szent Johanna gimije.

3.)Melyik az a borító, ami őszi hangulatot idéz számodra?
Saját, keményborítós, nagy becsben tartott
példányom :)
Ez a borító már csak az iskola szó, és a cím melletti kis levélke miatt is őszies a szememben.

4.)Melyik a kedvenc horror/halloween történeted?
Gyűlölöm a horrort, halloween témában pedig még nem olvastam (Na, de majd okt. 31-re beszerzek valamit a nap tiszteletére :))

5.)Melyik a kedvenc horror/halloween filmed?
Erre sajnos csak ugyanazt tudom válaszolni, mint az előző kérdésre.

6.)Melyik őszi megjelenésű könyvet várod a legjobban?
Samantha Shannon A Mímes Rend című regényét már régóta tűkön ülve vártam, és most végre megjelent! :D Továbbá Sarah J. Maas A tűz örököse könyvéért is epekedem, de sajnos az ő publikálásának az ideje még nem került napvilágra. :(

7.)Melyik őszi megjelenésű filmet várod a legjobban?
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. részét, és a Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó című animációs filmet. Az utóbbiról tudom, hogy nem az én korosztályomnak készült, de az első része még anyukámnak is tetszett, szóval szerintem ez a film kortalan. :)

8.)Melyek azok a könyvek, amiket idén tervezel elolvasni?
Rengeteg van, aminek a felére sem fog sor kerülni, de ami biztos, hogy a kezembe fog kerülni, az A Mímes Rend, mint fentebb is olvashattátok. Továbbá Libba Bray Lázadó angyalok, és Az az édes, távoli harang című könyvei.

2 megjegyzés: