2018. július 17., kedd

BASC júliusi angol doboz - UNBOXING


Májusban már magam is bontottam angol dobozt, és nem túlzok, ha azt mondom, elvarázsolt. Így érthető, hogy ebben a hónapban is izgatottan vártam, hogy egy kis felfedezőkörút után fusson be hozzám is csomag. Ma délelőtt végre sikerült neki, így gyors bontogatás és fotózgatás után úgy gondoltam, egyből meg is mutatnám Nektek, milyen kincsekkel lettem gazdagabb.



Ennek a doboznak a témája a Once upon a time volt, amihez nagyon kíváncsi voltam, milyen ajándékokat tudnak majd párosítani, és azt kell mondjam, talán ez volt az a doboz az összes közül, amelyik a legjobban klappolt hozzám.


A legelső ajándék amit megpillantottam (vagyis előástam egy halom hungarocell pufi alól, amelynek a húgom mellesleg nagyon örült) egy csodaszép, lila feliratos bögre. „Even in the future, the story begins with once upon a time” hirdeti a felirat, amit felettébb találónak és igaznak érzek. Imádom a bögréket, pláne, ha feliratosak, így ez nálam telitalálat volt, végre van párja a születésnapomra kapott másik könyves csupornak. :D


A pufikból a dobozba is kijutott, mégpedig a csodálatos magic unicorn gyertya miatt, amit nem győztem eleget szagolgatni, annyira hihetetlenül finom illata van. Eddig még csak fémdobozos gyertyákat tudhattam magaménak, szóval nagyon örülök ennek az üvegtartós verziónak, mert így látszanak a szép színei (grapefruit, citrom és eper). Készüljetek, sokat fogjátok még látni az Instagram oldalamon!
Hogy a jó illat ne csak otthon lengjen be minket, lapult még a csomagban egy Maleficent’s Curse fantázianevű lipbalm is, ami egy kis vászontasakba volt rejtve. Sosem lehet az ember lányának elég kenceficéje, így ez kifejezetten hasznos ajándék, ráadásul meglepően finom citrusos illata van.
A BASC gondolatolvasó manói tutibiztos, hogy nálam jártak a doboz összeállítása előtt, ugyanis sós karamella töltelékű csoki is járt a csomaghoz. Bármivel, aminek köze van a sós karamellához, engem egy szempillantás alatt meg lehet venni, ugyanis hatalmas fanatikusa vagyok (legalább annyira, mint a sült krumplinak, hehehe).


A papírírószer-rajongók sem távoznak üres kézzel, ugyanis egy sellős mágneses jegyzettömbbel is gazdagabbak lettek. Plusz pont neki a szép lila színe miatt, így a dobozban szinte minden harmonizált a csomagolóanyaggal, ami gyönyörű színvilágot eredményezett.


Végül, de nem utolsó sorban pedig lássuk, milyen könyvet kaptunk ebben a hónapban! Naomi Novik új fantasy regényét, a Spinning Silvert, aminek káprázatosan szép a borítója, már alig várom, hogy készítsek róla külön képeket. Ez annyira nem volt számomra meglepetés, ugyanis a The Sloth Whisperer és a Lajhírek miatt már tudtuk előre ezt az egy elemét a doboznak, viszont már alig vártam, hogy kézbe foghassam és olvashassam, ugyanis a fülszövegről Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses sorozata jutott eszembe, amit nagyon imádok, így remélem ezt is szeretni fogom.

All in all nekem eddig ez a doboz tetszett a legjobban azok közül, amiket volt alkalmam kinyitni, a személyiségemhez és ízlésemhez az összes eddigi ajándék közül ezek voltak azok, melyek a legjobban passzoltak. Kedvencet nem is tudok választani, annyira szerettem mindegyiket.
Ha ti is szeretnétek egy ilyen csodás dobozt, akkor azt ITT tudjátok megrendelni. Sőt, ha első vásárlók vagytok, akkor kedvezmény is jár a PROLOGUS20 kód használatával. A második dobozból jár 20% kedvezmény, amit az első vásárlás után hűségpont formájában kaptok meg, majd a másodiknál felhasználhatjátok. Figyeljétek a BASC Facebook oldalát, a rendelési időkért!


A dobozt nagyon köszönöm a Book A Sloth Clubnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése