2015. október 5., hétfő

Nyereményjáték!

Sziasztok! A féléves blogszülinapot ezúttal egy nyereményjátékkal ünnepeljük, melynek fődíja nem más lesz, mint Anne L. Green: A sötétség fogságában című könyve! A regényt az írónő Facebook oldalán folyó nyereményjátékon nyertem, és amikor mondtam neki, hogy kisorsolnám köztetek, olyan kedves volt, hogy még 5 darab könyvjelzőt is felajánlott, ami azt jelenti, hogy összesen 6 nyertesünk lesz!
A játék ma kezdődik, és e hét péntek (okt. 9.) éjfélig lehet jelentkezni rá, a lentebb található Rafflecopter doboz kitöltésével. Figyelem! Mivel többen is jeleztétek, hogy nincs Twitter fiókotok, ezért felhívnám rá a figyelmet, hogy a jelentkezéshez csak az először felugró feladatokat (az első 3-mat) kell végrehajtani, a többit plusz pontokért. A Facebookos feladatoknál pedig nem csak látogatni, lájkolni is kell!

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Író: Anne L. Green
Bemutató: 2015. október 11. Budapest
Ez a gondolat foglalkoztatta sok nőtársával együtt Anne L. Greent is,A remény hajnala című sikerkönyv szerzőjét, mikor belekezdett második regényének megírásába.
Az egykori műkorcsolya bajnok, Chris Stuart drogcsempészek fogságába esik, miután bátyja magára haragítja egy bűnszervezet vezetőjét. A szókimondó, csinos nő élete veszélybe kerül, de az igazi kockázatot az a kínzó szenvedély és őrült vágy jelenti számára, melyet akkor tapasztal, mikor jóképű fogva tartójának tengerkék szemébe néz.
Ekkor döbben rá, hogy az addigi élete milyen szürke és üres volt. Christine teljesen összezavarodik, mert ott talál önmagára, ahol a legkevésbé számít rá.
Egyetlen dolog válik számára egyre világosabbá: senki nem az, akinek mutatja magát. Vajon Andrew Dark, a sármos rosszfiú tényleg csak egy gátlástalan bűnöző? Mindkettőjük számára kezdetét veszi az érzelmi hullámvasút, amelyet a másik közelsége vált ki belőlük. Folyamatosak lesznek a belső vívódások, megszűnnek a józan, ésszerű döntések és már csak a féktelen szenvedély marad.
De vajon a férfi múltjával van esélyük a felhőtlen szerelemre?


a Rafflecopter giveaway

29 megjegyzés:

  1. Kedves Netra K.! Most találtam ide, Lexa (Thinking about you) oldalának hála, mert ős is megosztotta a posztodat a saját oldalán. Nagyon tetszik a nyereményjáték, és szuper az oldalad, többször is benézek még, amikor csak tehetem. Egyedül a tweetelést nem tudtam megcsinálni, nekem nincs ilyen tweetem. Remélem, hogy ez az egy kimaradt, még nem gond, és részt vehetek a játékban. Üdv, és remélem még sokáig fennáll az oldalad: Enikő (dobozkában: Peni Peni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Emikő! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat,nagyon örülök, hogy tetszik az oldal. :D Természetesen ugyanúgy részt veszel a játékban ha nem Tweeteltél, az csak kiegészítő feladat a plusz pontokért. ;) Netra

      Törlés
    2. Köszi szépen a gyors választ, nagyon megnyugodtam, mert már kezdtem aggódni, hogy hátha így ki leszek zárva, de most akkor boldog vagyok. :) Köszi, hogy válaszoltál. Üdv, Enikő.

      Törlés
  2. Szia! Az Alternatív befejezés rovatod nagyon tetszik! Alig várom a többit! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönö szépen! Sajnos már régóta nem hoztam A. b-t, de ígérem, nemsokára újra beindulnak azok a bejegyzések is. ;)

      Törlés
  3. Heló-haló!
    Most találtam ide a blogodra, a nyereményjátéknak köszönhetően, és szupi egy oldal ^^
    A tweetwlést sajnos nem tudtam teljesiteni, nincs tweetem, de remélem ez nem kizárólagos ok.
    Üdvözlettel: a legújabb olvasód: Hanna Katica :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Heló! Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. :) Mint fentebb is említettem, nem, a másodjára felugró feladatok csak a plusz pontokért mennek, hogy nagyobb esélyetek legyen nyerni. ;)

      Törlés
  4. Szia, csak most fedeztem fel az oldalt, de eddig nagyon tetszik. :) Üdv, Zsani

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nem olyan rég találtam rá erre a blogra, nagyon tetszenek a bejegyzések, és persze ez a fantasztikus nyereményjáték! :) További sok sikert hozzá!! :)
    Üdvözlettel : Fanni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik, köszönöm a szép szavakat. :)

      Törlés
  6. Szia! Ma esti böngészésem során találtam rá erre a blogra és megörültem a játéknak kapva kapva az alkalmon meg is csináltam a feladatokat, de nem álltam meg a végén bekukkantottam a többi postra is. Nagyon tetszik az oldalad, máskor is jövök.
    Üdv: Szandi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi, remélem továbbra is örömödet leled majd az oldalban. :)

      Törlés
  7. Szia!
    Molyon keresztül találtam az oldalra és már első ránézésre is tetszett, aztán jobban belemerültem és rájöttem, megint valami jót találtam. :)
    Legutóbb az őszi megjelenéses bejegyzéseid olvastam, nagyon hasznos volt így összefoglalva látni, hogy már megint mennyi pénzt kéne félretennem. :D Mert ugye a lista folyamatosan bővül, főleg, ha olyasmit találok, amit tényleg nagyon várok (pl. a Hollófiúk). :D
    Szóval köszönöm a kisebb, de pozitív sokkot, és további nagyon jó olvasást kívánok! :)
    (Meg persze a játék lehetőségéért is köszönet. ^^)

    Varga Szandi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Jé, nem is gondoltam volna, hogy molyról is lesznek látogatók, csak remélni tudtam, hogy nem csak a vakvilágba posztolgatok.
      Örülök, hogy tetszett a bejegyzés, reméljük, hogy hirtelen mindketten szupergazdagok leszünk, ugyanis én is sok újdonságra ácsingózom. ;)

      Törlés
  8. Szia!
    Én is a molyon keresztül jutottam ide. :)
    Az alternativ befejezés nekem is nagyon tetszik. Remélem folytatod még. Úgy érzem én már kinőttem az SzJG-ből, de most kicsit meghoztad a kedvem, ráadásul spoiler nélkül. :D
    Köszönöm a nyereményjátékot! Twitterem nekem sincs. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire bejön nektek az A. b! Hát, az a bejegyzés pont nem a legspoilermentesebb, de azért örülök, hogy tetszik. :)

      Törlés
  9. Én is a molyon keresztül jutottam ide, mint kiváncsi olvasó. Szeretem a könyvkritikákat, bármilyen könyvről is legyen szó és a nyereményjátékokat is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Remélem, hogy továbbra is ilyen kíváncsi maradsz, és megmarad a könyvszereteted. ;)

      Törlés
  10. Most találtam rá a blogodra és látom nagyon sok jó könyvről írtál már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, bár suli mellett jóval kevesebb időm jut olvasni. :/

      Törlés
  11. Szia!
    Nagyon tetszik a blogod, olyan kis egyszerű, ezért szép. Lexa megosztása vezetett a blogodra, de most már gyakrabban vissza fogok nézni. :)
    A játék pedig nagyon szuper, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  12. Szia!

    Én is most találtam rá a blogodra és látom érdemes lesz "rajtad tartanom a szemem"! :) Különösen felkeltette a figyelmemet az Alternatív befejezés. Kíváncsian várom az alternatívákat! Sok sikert kívánok a jövőben!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem engedi bejelölni a kommentelést ....

      Törlés
    2. Szia! Örülök, hogy tetszik az oldal :) A kommentelés bejelölésével nem tudom, mi lehet a probléma. Te vagy az első, aki ilyen problémát jelzett felém :/ Sajnálom. :(

      Törlés
  13. Én is jelentkezek Überrajcsi
    ;)

    VálaszTörlés
  14. Kedves Netra K.! :)

    Én is Hédi oldala által találtam ide. Nagyon tetszik a blog, biztos, hogy ezután mindig látogatni fogom. A nyereményjátéknak meg különösen örülök! Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Viktória!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az oldal. :)

      Törlés