2015. július 13., hétfő

Titokfölde - Alternatív befejezés #3

Általában a sorozatok részeit egymás után szoktam olvasni, mert ha netalántán függővéggel végződne az egyik rész, rögtön ott a folytatás. Na, a Titokföldével nem így voltam. Még talán 2 éve fedeztem fel az első részt, ami rögtön magával ragadott a sokszínűségével. Azóta lesem a könyvtárak és a boltok polcait az újabb kötetek után kutatva. De kincskeresésem immáron véget ért az 5. egyben befejező résszel. Nyughatatlan elmém azonban nincs teljesen kielégülve  a befejezéssel, így muszáj vagyok továbbgondolni a szereplők jövőjét.



Kezdem Kendrával, ugyanis számomra ő volt a legszimpatikusabb karakter. Biztos vagyok benne, hogy egy lesz az Örökvalók közül, mert ő már csak ilyen önfeláldozós típus. Brackennel is biztos, hogy fülig szerelemesek lesznek egymásba hosszú-hosszú időn át, és valószínűleg össze is fognak házasodni. Azt is el tudom képzelni, hogy Kendra elköltözik a tündérbirodalomba, így nem kell távkapcsolatban élnie Brackennel, és mint Örökvaló, biztos, védett helyen lesz, ezzel megakadályozva a démonbörtön kinyitását.



Sethet Patton második kiadásaként tudom elképzelni. Mindenféle őrült kalandban fog részt venni, míg az egyikben ott nem hagyja a fogát. Az Éneklő Nővéreknek tett ígéretét hajszál híján, de teljesíteni fogja. Ha a Sorenson nagyszülők eltávoznak az élők sorából, Seth fogja átvenni a helyüket Titokfölde igazgatásában.


Warren és Vanessa pedig sok huzavona, veszekedés és féltékenység után pedig sokadik alkalommal egymásra találnak, de akkor már együtt is maradnak és járják a világot, esetleg részt vesznek Seth egy-két kalandjában is.

Végül így vagy úgy, mindenkinek boldog véget érő jövőt képzelek el, csak talán a Szfinxnek nem, akit valószínűleg menekülés közben fog felfalni valamilyen mágikus lény. De szerintem meg is érdemli. Tudom, gonosz vagyok, de hát ő is az volt.


Mondd el Te is, szerinted mi történt a befejezés után, vagy min változtattál volna az író helyében! A véleménynyilvánításról további információkat Az oldal működése menüpontban találsz. Az Alternatív befejezés rovatról pedig ITT olvashatsz még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése